Вече сте закупили ваучера за супер изгодната си почивка? Или пък сте в процес на оглеждане на всички почивки с намаление, за да се отдадете на заслужена отпуска?

Продължавайте да сърфирате из интернет и да разлиствате уеб страниците за евтини почивки! Докато го правите обаче, добре обмислете как ще оцелеете и при отпуската си, като сте с малки деца. Някои хора, може би, мислят, че това е много трудно или пък е необходим супер специален план за ситуацията с деца на море. Е, това съвсем не е така! Напротив – чисто и просто трябва да спазвате няколко много лесни правила. Вижте ги и направете своята изгодна почивка на море с деца не просто изгодна, релаксираща и възстановяваща, а и наистина незабравима:

1. Не тръгвай, без да попиташ! Ако има как, искайте мнение от детето си за мястото още в началото. Нали не искате на средата на пътя и след плащането на резервацията за вашата почивка с намаление в Поморие, да разберете, че дъщеря ви, всъщност, държи на аквапарка е Албена!

2. Оценявайте почивката. Тук става въпрос не за почивката в смисъл изгодната ви почивка от сайт за колективно пазаруване, а от истинския смисъл на думата – спането след плаж, нормалното заспиване вечер и не толкова късното ставане сутрин за закуска. Ако нарушите редовния график и ежедневие на детето си, със сигурност, ще го раздразните и в последствие, то ще ви отмъсти.

3. Давай, за да получиш! При евтината почивка на море с деца това важи с пълна сила. Искате вечерта да прекарате из стария град на Созопол
или Несебър?)? Ами тогава, просто залъжете детето си с лунапарк или голяма порция десерт след вечеря, за да ви угоди по-късно и то на вас!

4. Последното правило гласи следното: Разнообразявайте! Може да не вярвате, но и детето ви е на почивка и не иска да скучае! Ако започне да го прави, почивката ви с намаление отива на вятъра!